Skip to main content

Academy

Ook na je studie ben je niet uitgeleerd. Bij Prime Dental Alliance vinden wij het enorm belangrijk om jou hierin te ondersteunen zodat jij altijd up-to-date bent van de laatste ontwikkelingen binnen de mondzorg. Binnen onze PDA Academy bieden wij diverse trajecten aan, volledig aansluitend op jouw persoonlijke situatie en leerdoelen. Zo borgen we samen de kwaliteit van hoogwaardige mondzorg in Nederland.

Trainings­programma

Ben jij korter dan twee jaar afgestudeerd? Dan volg je het junior trainingsprogramma en kun je in twee jaar tijd een brede ervaring opdoen bij vier verschillende praktijken. Zo weet jij precies wat het beste bij jou past. Naast deze praktijkervaring volg je ook een opleidingsprogramma. Heb je het programma afgerond? Dan wacht er een mooie positie op jou in een van onze praktijken.

Management development programma

Dit programma is speciaal voor de meer ervaren tandartsen en orthodontisten die de ambitie hebben een eigen praktijk te starten. Het is een intensief trainingsprogramma van gemiddeld een dagdeel per maand, gedurende drie jaar. Er is aandacht voor vakinhoudelijke kennis, managementvaardigheden, communicatieve vaardigheden en bedrijfskundige kennis. Ook is er veel nadruk op persoonlijke- en teamontwikkeling. Alle broodnodige informatie om jou klaar te stomen voor de start van je eigen praktijk.

Op maat

Onze ontwikkelprogramma’s hebben een stevige, inhoudelijke basis, aangevuld met trainingen en cursussen op maat. We bepalen samen waar jouw persoonlijke ontwikkelbehoeften liggen en zetten een stip op de horizon. We ondersteunen bij je inhoudelijke ontwikkeling, maar ook bij het opdoen van (meer) managementvaardigheden. Zodat jij én je praktijk daar het meeste voordeel uithaalt, en we samen de continuïteit van de hoogwaardige mondzorg borgen in Nederland.