Skip to main content

Opleiding en stage

Wil jij de loopbaanmogelijkheden na of tijdens je tandheelkundige studie verkennen? Of wil jij je juist omscholen naar een baan in de mondzorg? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze ervaren mondzorgprofessionals staan voor je klaar om jou hierbij te helpen. Met de beste apparatuur, toegang tot verschillende praktijken én een groot netwerk van mondzorgprofessionals stomen we jou klaar voor de perfecte start van je carrière.

Goed voorbereid je carrière kickstarten

Wil jij alvast een beetje proeven van de mogelijkheden na of tijdens je studie? We werken samen met Universiteiten in Nijmegen, Amsterdam en Groningen. Daarnaast werken we ook samen met studentenverenigingen: T.M.F.V. Archigenes in Groningen, Acta Favervuta in Amsterdam en Tandheelkundige FaculteitsVereniging in Nijmegen. Om studenten kennis te laten maken met onze organisatie staan wij ook regelmatig op diverse symposiums en organiseren we after school specials. Via HAN Nijmegen (opleiding Mondhygiëne) en voor tandartsassistentes bij verschillende ROC’s bieden we stageplaatsen.

Klaar voor een carrière­switch?

Wij bieden de kans om je om te scholen voor bijvoorbeeld een baan als tandartsassistente of orthodontie assistente. Wij zijn een erkend leerbedrijf en in onze praktijken hebben wij diverse omscholingstrajecten. Je krijgt een contract en we leiden je intern op voor het vak. Daarnaast volg je een aanvullende opleiding en haal je een officieel erkend diploma.
Wij betalen jouw salaris én de opleiding. Klinkt als een goed plan, toch?

Samen­werking UWV

Onze ambitie is zoveel mogelijk nieuwe collega’s op te leiden voor een beroep binnen de mondzorg. Ter ondersteuning hiervan hebben we een samenwerking met het UWV. Via het UWV kunnen mensen vanuit een andere branche zich aanmelden om zich om te scholen naar de mondzorg via Prime Dental Alliance. Je krijgt een contract bij PDA en ontvangt een salaris met unieke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast betalen wij je opleiding. De perfecte kans als je een carrièreswitch wel ziet zitten.

Laatste updates in je mailbox

Wil jij graag je carrière een kickstart geven bij Prime Dental Alliance? Schrijf je dan in voor deze alert zodat jij als eerste een seintje krijgt van onze opleidingen of stages.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam