Skip to main content

PDA als werkgever

Dat jij iedere dag fluitend en met een glimlach van oor tot oor naar je werk gaat, is ons belangrijkste doel. Wij gaan op zoek naar wat jij belangrijk vindt en welke praktijk daar het beste bij past. Dit doen we door volop in jou te investeren met hulp van onze academy, maar ook met ons netwerk van mondzorgprofessionals die altijd voor je klaarstaan. Die verbondenheid speelt een cruciale rol in onze organisatie. Samen staan we voor het succes van onze community.

Missie en visie

Missie

Wij streven ernaar om de gezondheid en het geluk van onze patiënten te bevorderen door het leveren van hoogwaardige mondzorg. Wij plaatsen de belangen van de patiënt voorop, en stellen onze mondzorgprofessionals in staat de best mogelijke zorg te leveren.

Visie

Wij zijn een alliantie van autonome mondzorgpraktijken, gezamenlijk werkend aan het waarborgen van de kwaliteit van de mondzorg. We willen een omgeving creëren waarin professionele ontwikkeling en vakinhoudelijke uitwisseling tussen praktijken en medewerkers wordt bevorderd. Ons streven is om de go-to organisatie te zijn voor mondzorg, waar professionals samenwerken en elkaar ondersteunen om de best mogelijke patiëntenzorg te bieden.

Onze waarden

Aandacht

We hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht, waarbij we met zorg en oprechte interesse naar jou luisteren. Jouw inzet wordt gewaardeerd en erkend.

Samenwerken

We geloven in de kracht van samenwerking, waarbij we met vertrouwen en betrokkenheid binnen onze community gezamenlijke doelen behalen. Wij werken vanuit ons hart.

Energiek

We doen het een tikkie anders dan de rest en dat maakt ons uniek. We zijn vastberaden en doortastend om resultaten te bereiken. Uitdagingen gaan we met zelfvertrouwen tegemoet.

Autonomie

Onze praktijken behouden grotendeels hun eigen identiteit, nemen zelf veel beslissingen en tonen eigenaarschap. Samen leveren we een bijdrage aan het succes van onze organisatie.

Ronald McDonald Kinderfonds

Als alliantie vinden wij het belangrijk om onze krachten te bundelen en ons in te zetten voor het goede doel. Als sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds willen wij iets betekenen voor zieke kinderen en hun families. Zieke kinderen voelen zich beter wanneer hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt zijn. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dichtbij hun zieke kind, want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het allerbelangrijkst.