Skip to main content

Een gezond gebit voor iedereen

Werken als Mondhygiëniste

Iedereen in jouw stoel vertrekt met een schoon gebit. Zo help je mensen veel gebitsproblemen te voorkomen. Verdiep je je graag in de ontwikkelingen van de mondgezondheid, dan zit je goed bij PDA, want we bieden je simpele opties om bij te blijven in je vak. Ook helpen we je om te werken met de meest moderne apparatuur binnen een leuke tandartspraktijk bij jou in de buurt. Dat is werken als mondhygiëniste binnen PDA.

Werken als mondhygiëniste

Je ontwikkelen als Mondhygiëniste

Jij maakt echt impact op de gezondheid van mensen en je maakt ze bewust van hun eigen handelen om hun mond gezond te houden. Hoe fijn voelt het om jouw kennis over te dragen aan je patiënten zodat zij problemen kunnen voorkomen?

Je bouwt een relatie op met je patiënten en dat zorgt ervoor dat zij je steeds meer vertrouwen. Zo kun je ook actief meedenken over uitdagingen waar patiënten tegenaan lopen qua mondverzorging. Elke patiënt is anders en dat maakt het ook leuk.

Je hebt te maken met veel regels en richtlijnen en dat is niet altijd leuk. Maar vanuit PDA helpen we je om deze helder te hebben, zodat ze je niet in de weg zitten. Ook de administratieve afhandeling maken we zo makkelijk voor je via verschillende digitale systemen. Daardoor kun jij je concentreren op je vak en de best mogelijke kwaliteit.

werken als mondhygieniste: EEN VEELZIJDIGE PROFESSIONAL

Je maakt mensen bewust van goede mondzorg en legt ze uit hoe ze hun gebit en tandvlees zo gezond mogelijk houden. Waarschijnlijk wil je alle ontwikkelingen hierin volgen, zodat je altijd de beste adviezen kunt geven. Dat regel je binnen PDA, want wij helpen je om continu bij te blijven in je vakgebied.

Ook helpen we je bij zaken als balans vinden tussen je werk en privéleven. We hebben de meest interessante trainingen om je hierin te begeleiden. We maken ontwikkeling en bijscholing heel laagdrempelig, zodat je het makkelijk kunt inpassen in jouw werk en leven.

Misschien wil jij je wel specialiseren, in bijvoorbeeld pediatrische tandheelkunde of juist ouderenmondzorg. Ook dan kunnen we je verder helpen. Of wil je zelf wel je kennis delen door les te geven. Het kan ook zijn dat je door wilt groeien naar Praktijkmanager. In al die gevallen staan we vanuit PDA voor je klaar. Check al onze praktijken om te zien welke er bij jou in de buurt zitten.

Je wilt een hoge kwaliteit in je behandelingen, zoals het reinigen van het gebit of het inzetten van serious gaming waarbij kinderen spelenderwijs leren hoe ze goed moeten poetsen. Heb je al eens gehoord van health sensoren? Bijvoorbeeld sensoren in mondprotheses die van alles kunnen meten. Allemaal manieren om jouw werk nog beter te kunnen doen. Vanuit PDA helpen we je graag op weg om bij te blijven in alle vernieuwingen en de nieuwste technologieën te integreren in jouw praktijk.

Start je als mondhygiënist bij PDA dan

  • Kom je binnen bij de mooiste praktijken bij jou in de buurt

  • Kun je je blijven ontwikkelen, specialiseren en doorgroeien

  • Word je onderdeel van een professioneel en sociaal netwerk

  • Ontvang je alle ondersteuning waardoor jouw werk makkelijker wordt

  • Is er ook aandacht voor leuke activiteiten zoals een hapje eten of samen de kroeg in, zodat je collega’s van andere praktijken beter leert kennen

Laatste updates in je mailbox

Wil jij graag je carrière een kickstart geven bij Prime Dental Alliance? Schrijf je dan in voor deze alert zodat jij als eerste een seintje krijgt van onze opleidingen of stages.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam