Skip to main content

Een passend gebit voor iedereen

Werken als orthodontist

Iemands glimlach is vaak het eerste wat je ziet van een persoon. Een gelijkmatig gebit zorgt voor een mooie glimlach en daarmee vaak voor meer zelfvertrouwen. Als orthodontist beteken je nog zoveel meer voor mensen. Vanuit PDA helpen we je graag om de best mogelijke orthodontie aan te bieden en daarmee patiënten het beste gevoel te geven.

werken als orthodontist

Hoogwaardige orthodontie

Patiënten komen met veel uiteenlopende redenen bij jou de praktijk binnen. Vanuit medisch oogpunt of vanuit de wens om gewoon een mooi gebit te hebben. Je begeleidt de groei en ontwikkeling van de kaak en tanden. En wij begeleiden jou bij alles wat je nodig hebt om je werk zo leuk mogelijk te maken.

Gebruik jij computersimulatie om patiënten het geoogde resultaat te laten zien? Werk je met de nieuwste generatie beugels en digitale scans? Of vertrouw je liever op meer traditionele middelen? Vanuit PDA helpen we je om de beste technieken te integreren in jouw praktijk.

Uiteindelijk wil je natuurlijk het beste resultaat voor je patiënten, zodat zij met die prachtige glimlach de deur uit lopen.

Werken als orthodontist in de optimale praktijk

Wil je je blijven ontwikkelen, de voortgang in je vakgebied volgen? Ook dan zit je goed bij PDA, want via onze Academy heb je eenvoudig toegang tot alle actuele kennis in orthodontie. Zo blijf je bij qua kwaliteitsprogramma en heb je altijd toegang tot de nieuwste kennis.

Ook bij het ontwikkelen van je orthodontiepraktijk kunnen we je ondersteunen, om nieuwe patiënten aan te trekken en de processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. We helpen je in te zetten op maximale patiënttevredenheid. En we bieden je de kans om te connecten met andere orthodontisten binnen PDA om ervaringen en best practices uit te wisselen.

Ook helpen we je bij het vinden van nieuwe collega’s voor jouw praktijk.

Met onze alliantie voor en door tandartsen en orthodontisten nemen we facilitaire zaken en zorgen van je weg, zodat jij je volledig kunt focussen op je patiënten en medewerkers.

Werk je als orthodontist bij PDA dan

  • Kom je binnen bij de mooiste praktijken bij jou in de buurt

  • Kun je je blijven ontwikkelen, specialiseren en doorgroeien

  • Word je onderdeel van een professioneel en sociaal netwerk

  • Werk je met state of the art apparatuur

  • Ontvang je alle ondersteuning waardoor jouw werk makkelijker wordt

  • Is er ook aandacht voor leuke activiteiten zoals een hapje eten of samen de kroeg in, zodat je collega’s van andere praktijken beter leert kennen

Laatste updates in je mailbox

Wil jij graag je carrière een kickstart geven bij Prime Dental Alliance? Schrijf je dan in voor deze alert zodat jij als eerste een seintje krijgt van onze opleidingen of stages.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam