Skip to main content

Tandheelkunde van nu & de toekomst

Werken als tandarts binnen PDA

Werken binnen een professionele alliantie en toch binnen de lokale identiteit van de tandartspraktijk. Dat kan binnen PDA. Want PDA bied je de nieuwste technologieën, state of the art apparatuur, goede arbeidsvoorwaarden en uitgebreide opties om je verder te ontwikkelen. En je geniet tegelijkertijd van de persoonlijke sfeer binnen een tandartspraktijk bij jou in de buurt. Of misschien run je straks je eigen praktijk met behulp van PDA.

Werken als tandarts

Werken als tandarts: tandheelkunde in elke vorm

Werk je binnen PDA, dan helpen wij je om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden aan al je patiënten. We bieden je manieren om de ervaring van je patiënten te verbeteren en hen op hun gemak te stellen.

Ook helpen we je om de processen binnen de praktijk optimaal te laten verlopen, dat afspraken effectief gepland worden en dat de administratie gestroomlijnd is.

Wil je ook graag de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde volgen, maak dan gebruik van de PDA Academy, waar je allerlei trainingen kunt volgen.

Of het nu gaat om algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde, orthodontie of implantologie, je vindt het allemaal binnen PDA. Specialisaties zoals kindertandheelkunde of juist geriatrische tandheelkunde, parodontologie en endodontie hebben een plek binnen de laatste ontwikkelingen in mondzorg. En daarmee ook binnen onze alliantie.

Ook als je net afgestudeerd bent zijn er mooie mogelijkheden. Zoals een trainingsprogramma waarbij je in twee jaar tijd brede ervaring opdoet binnen meerdere tandartspraktijken en ondersteund wordt door een mentor, zodat je daarna kunt instromen binnen een van onze praktijken.

Ben je juist al meer ervaren als tandarts, dan kunnen wij je helpen om je eigen praktijk te runnen. Hiervoor hebben we een speciaal Management Developmentprogramma van twee jaar waarmee we jou klaarstomen tot Chef de Clinique.

Technologie voor hoogwaardige tandheelkunde

Wij kunnen je als alliantie veel bieden zodat jij je volledig kunt focussen op je werk als tandarts. Wat denk je bijvoorbeeld van het waardevolle netwerk van tandartsen met wie je ervaringen en kennis kunt delen? We helpen je met de integratie van nieuwe technologieën binnen jouw tandartspraktijk. En we ondersteunen je in het efficiënte gebruik van digitale systemen en innovatieve behandelingsmethoden.

De optimale tandartspraktijk

Vanuit PDA is er ook aandacht voor patiënttevredenheid, het is immers belangrijk dat patiënten positieve ervaringen hebben en houden, met comfortabele behandelruimtes en wachtruimtes en afspraken die zo min mogelijk uitlopen. Ook optimale communicatie is een sleutel tot het succes van een tandartspraktijk; over mogelijke behandelingen en bijbehorende kosten. Met de ondersteuning die we bieden kunnen tandartspraktijken hun reputatie versterken. Dat is weer belangrijk voor de praktijkmarketing. Zodat jouw tandartspraktijk zich kan onderscheiden van anderen in een competitieve markt. Je wil immers een stabiele instroom van nieuwe patiënten hebben en huidige patiënten behouden. Of wil je het patiëntenbestand laten groeien. Breng zo het werken als tandarts naar the next level.

Met onze alliantie voor en door tandartsen nemen we facilitaire zaken en zorgen van je weg, zodat jij je volledig kunt focussen op je patiënten en medewerkers.

Start je als tandarts bij PDA dan

  • Kom je binnen bij de mooiste praktijken bij jou in de buurt

  • Kun je je blijven ontwikkelen en specialiseren

  • Werk je met state of the art apparatuur

  • Word je onderdeel van een professioneel en sociaal netwerk

  • Ontvang je alle ondersteuning waardoor jouw werk makkelijker wordt

  • Is er ook aandacht voor leuke activiteiten zoals een hapje eten of samen de kroeg in, zodat je collega’s van andere praktijken beter leert kennen

Laatste updates in je mailbox

Wil jij graag je carrière een kickstart geven bij Prime Dental Alliance? Schrijf je dan in voor deze alert zodat jij als eerste een seintje krijgt van onze opleidingen of stages.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam