Skip to main content

,

Merlin Doesburg

Orthodontie assistente

“Ik vind het echt fantastisch om te zien dat we als PDA-praktijken elkaar ook echt helpen. We hebben echt een gezamenlijk doel.”

Merlin is vanuit haar opleiding stage gaan lopen bij Ortho Vught en daar nooit meer weggegaan. Sinds een tijdje is Ortho Vught onderdeel van PDA. Merlin vult aan: “Het is zo fijn dat er in de praktijk na de overname niet zo veel is veranderd. We kunnen gewoon blijven doen wat we altijd al deden. Het grote voordeel is alleen dat PDA overal in meedenkt en helpt als er problemen zijn. Dat is ook het mooie aan onderdeel zijn van PDA, dat we als praktijken elkaar écht helpen. Zo werd er pas een e-mail gestuurd dat een tandartspraktijk personeelstekort had en ben ik daar een dag gaan invallen. Dit was wel even wennen, maar wel heel fijn dat we dit zo met elkaar kunnen oplossen.”

De events die PDA organiseert zijn ook enorm waardevol. Merlin: “De praktijkdagen zijn superleerzaam. Leuk om de gezichten achter de verschillende praktijken te leren kennen en ervaringen met elkaar te delen. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende!”

Merlin Doesburg