Skip to main content

,

Merve Coskun

Tandartsassistent

“In de toekomst zou ik graag met hulp van de PDA Academy willen doorgroeien naar preventie of paro-preventie.”

Merve is werkzaam als tandartsassistent bij Vos centrum voor mondzorg. Dit is een grootschalige praktijk met enorm veel collega’s. Merve vertelt; “Ik vind dat juist heel leuk. Veel diversiteit in collega’s. Binnen de praktijk hebben we onder andere orthodontie, implantologie en preventie onder één dak. Voor mij betekent dit ook veel afwisseling in mijn werk, omdat ik niet gebonden ben aan één tandarts. Daarnaast is het erg fijn dat we patiënten niet door hoeven te sturen naar andere praktijken.”

Wat Merve het leukst vindt aan haar werk? Merve: “Dat ik patiënten met een glimlach naar huis kan sturen en gerust heb kunnen stellen. Dat geeft mij zoveel voldoening.”

Hoe is het om onderdeel te zijn van PDA? Merve: “Wij kunnen gewoon ons ding blijven doen in de praktijk zoals we dat voor de overname ook al deden. Voor bepaalde vragen kunnen we bij PDA aankloppen wat heel erg fijn is. Ik merk wel dat er een rust is ontstaan sinds de overname van PDA, omdat er bepaalde taken zijn overgenomen. Wij kunnen ons daardoor focussen op andere zaken waardoor er een hele fijne samenwerking ontstaat.” Op dit moment volgt Merve nog geen opleiding via PDA. Merve: “Dit is wel iets wat ik in de toekomst graag zou willen. Ik zou namelijk uiteindelijk graag doorgroeien naar preventie of paro-preventie.”

Merve Coskun