Skip to main content

,

Georgios Tsorovas

Orthodontist – Chef de Clinique

“Ik ben ontzettend blij met de ondersteuning die wij krijgen vanuit PDA zodat ik de volledige focus heb voor mijn patiënt.”

Georgios is sinds afgelopen jaar werkzaam onder PDA. Hij heeft al voor verschillende orthodontiepraktijken gewerkt, maar heeft nu zijn plek bij gevonden bij orthodontiepraktijk het Gooi in Bussum. Georgios vult aan: “Ik hoefde niet lang na te denken over de samenwerking met PDA. Mijn visie en die van PDA sloten perfect op elkaar aan. We krijgen veel ondersteuning vanuit PDA. Zo neemt PDA administratieve zaken uit handen, waardoor ik volledige focus heb op wat ik écht leuk vind: het helpen van mijn patiënten.”

De grootste voordelen om onderdeel uit te maken van PDA? Georgios: “Er komen steeds meer orthodontiepraktijken bij waardoor het voor mij makkelijker wordt om ervaringen te delen, vragen te stellen en elkaar te helpen bij personeelstekorten. Ook de cursussen en opleidingen die PDA aanbiedt zijn van grote waarde. Door alle ondersteuning die wij krijgen vanuit PDA krijg ik de ruimte de orthodontiepraktijk op een fijne manier te managen.”

Georgios Tsorovas